Orderpicker, Deen – Tempo-Team – Hoorn

JobID = 1a0.07

Locatie Hoorn Functieomschrijving €12,27 per uur verdienen, lekker fysiek werken en een perfecte baan voor ernaast? Kom dan als orderpicker bij Deen in Hoorn werken! Wat ga je doen als Orderpicker? Je komt te werken in het distributiecentrum van Deen. Samen met collega’s ga je de aan de slag met het klaarmaken van de bestellingen voor in de supermarkt. Door middel van een voicepicking systeem krijg je door welke producten je moet verzamelen. . Je komt te werken op de afdeling Kruidenierswaren of de afdeling Vers (lekker fris, 5-6 graden boven nul). Jouw orders worden vervolgens in de vrachtwagens geplaatst en naar de supermarkten gebracht. Dus dat lekkere stukje vlees in de supermarkt, daar heb jij voor gezorgd! Wat krijg je van ons? Naast een leuk bijbaantje als orderpicker ontvang je ook: • Een heerlijk salaris van €12,27 bruto per uur (vanaf 22 jaar)! • Op zaterdag een toeslag van 30% als je ook een doordeweekse dag hebt gewerkt. • Reiskostenvergoeding. • Een parttime baan (in de zomer meer) bij een stabiele werkgever. • Mogelijkheid om op contract overgenomen te worden door DEEN. Wie jij bent als orderpicker? Naast dat je gemotiveerd bent, ben je ook: • Beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag! • Oké met fysiek zwaar werk. • In staat om Nederlands of Engels te spreken. Jouw werkomgeving Medewerkers van Deen geven aan dat ze het een prettige en betrouwbare werkgever vinden. Je komt dan ook in een team te werken met een fijne en informele werksfeer! Ook werk je in een wat frissere temperatuur (6 graden), want je werkt natuurlijk ook met etenswaren! Wil jij ook graag aan de slag als orderpicker? Reageer dan via de solliciteer –button! Voor vragen bel mij op of mail naar Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je ‘mijn Tempo-Team’ account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Lees meer…